Pályázzon Ön is tanya-és falugondnoki buszra!

Pályázzon Ön is tanya-és falugondnoki buszra!

Elindult a "Magyar Falubusz" pályázat

A Peugeot Hoványnál segítünk megtalálni az önkormányzatok igényeire szabott, legmegfelelőbb Peugeot modellt!

Magyar Falu Program keretén belül 2020-ban ismét meghirdették a "Falu- és tanyagondnoki buszok beszerzése" pályázatot.

A pályázat célja, hogy a kis-lélekszámú települések falu- és tanyagondnoki szolgálatainak működését magas komfort-színvonalú, alacsony károsanyag-kibocsátású és takarékos üzemanyag-fogyasztású gépjárművek beszerzésével támogassa a Magyar Falu Program. A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 3 mrd forint. A projektre maximálisan igényelhető támogatási összeg bruttó 15 millió forint. Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2020. 07. 16.- 2020. 08. 15. között van lehetőség.

 

Pályázzon Ön is falugondnoki buszra!

Milyen települések vehetnek részt a pályázatban?

A pályázatban azok a települések vehetnek részt, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019.január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján, valamint a 1993. évi III. a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény alapján jogosultak falugondnoki vagy tanyagondnoki szolgáltatás működtetésére, létrehozására.

A pályázatban azok a tevékenységek támogathatóak, ahol a települések új gépjárművek beszerzését és üzembe helyezését, valamint új szolgálat létrehozását vállalják. E települések esetében a falugondnoki szolgálat szolgáltatói nyilvántartásba vételnek meg kell valósulnia legkésőbb az elszámolás benyújtásáig.

 

Egy Peugeot Travellerrel semmi nem állhat fejlődés útjába. Mi készen állunk. És Ön?

 

Falugondnoki szolgálathoz is!

Új gépjármű beszerzése és üzembe helyezése meglévő falugondnoki szolgálat esetén, akik a pályázat benyújtásakor nem rendelkeznek a szolgáltatás működéséhez szükséges gépjárművel és a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásában a pályázat benyújtásakor végleges bejegyzéssel rendelkeznek.

 

Pályázzon Ön is falugondnoki buszra!

 

A támogatás folyósításának nem feltétele saját forrás biztosítása/rendelkezésre állása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 16. és 2020. augusztus 15.

A pályázati kiírás ide kattintva letölthető (PDF) »

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti adókedvezmény-igénylés folyamata, kérjük keresse értékesítő kollégáinkat és tanácsadóinkat Peugeot Hovány márkakereskedéseinkben, akik örömmel állnak rendelkezésére és segítenek Önnek a folyamat lebonyolításában!


Részletekről érdeklődjön kollégáinknál »

 

A képek illusztrációk!