• Új Peugeot 301

Új Peugeot 301

Új Peugeot 301 külső design

ELEGÁNS ÉS KARAKTERES

A megújult Peugeot 301 minden elemében képviseli a márka legútóbbi stílusjegyeit. A függőleges hűtőmaszk közepén az oroszlán embléma, felső díszcsíkjában pedig a PEUGEOT név díszeleg. A karosszéria vonalába simuló, háromféle anyagból készült fényszórók a sportosságot sugárzó lökhárító fölé magasodva fogják közre a hűtőmaszkot. A karosszéria színére fényezett lökhárító magában foglalja a LED-lámpákat, a ködlámpákat, valamint a motor hűtését szolgáló széles légbeömlőket.

Új Peugeot 301 belső design

MINŐSÉGI BELSŐ TÉR

A szélesre nyitható ajtók mögött minden részletében modern belső tér tárul fel.Az ergonomikus vezetőülésben elhelyezkedett vezető tetszése szerint állíthatja be az ülést és a kormány magasságát. A középkonzolon elhelyezett 7 colos, széles, érintőképernyő ezüstös szegélye megragadja a tekintetet.

Új Peugeot 301 technika

ÚJ EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A 115 lóerős 1,6 L VTi motor az Aisin által gyártott új EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) jelzésű, 6 sebességes automata váltóval is rendelhető. Quickshift technológiája könnyed és gyors fokozatváltásra ad lehetőséget, és ezzel magas szintű vezetési komfortot biztosít. A zárható nyomatékváltók alkalmazásával csökkent a belső súrlódás, ami kisebb CO2-kibocsátást eredményezett.

Új Peugeot 301 tartozék kínálat

KÉNYELMES ÉS FUNKCIONÁLIS UTASTÉR

A sebességhatárolói funkció a gázpedál „felkeményítésével” akadályozza meg, hogy átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt. A tempomat (sebességrögzítő)i az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül.

Peugeotvadász

Nem találja álmai Új Peugeot 301 modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Új Peugeot 301 kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00
Szombat: 08.30 - 12.30