• Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW külső design

IMPOZÁNS STÍLUS

Szépen ívelt, nyúlánk vonalaival az új PEUGEOT 308 SW családi kombi egy teljesen új világ felfedezésére csábít. Az expresszív új orr-rész, az éjjel-nappal világító LED-es fénysorok és az elegáns 16” Zyrcon keréktárcsák első pillantásra lenyűgözik az embert.

Peugeot 308 SW belső design

HALLGASSON AZ ÉRZÉKEIRE!

Az új PEUGEOT 308 SW fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. Kapcsoljon magasabb fokozatra és élvezze a Denon HIFI-csomag és a Driver Sport csomag nyújtotta még intenzívebb élményeket!

Peugeot 308 SW technika

TÁGAS BELSŐ ÉS VARIÁLHATÓSÁG

Az új PEUGEOT 308 SW GT Line tágas belső tere kifejezetten útra csábít. Bárhová megy, szabadon gyönyörködhet a hatalmas üvegfelületeken és a panorámatetőn keresztül szeme elé táruló látványban. A nagy csomagtartó pillanatok alatt átalakítható: a lehajtható Magic Flat üléspad jóvoltából sík padlófelület és még nagyobb rakodótér áll rendelkezésre.

Peugeot 308 SW tartozék kínálat

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETVE

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 SW GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

Peugeot 308 SW aktuális kínálatunk

PEUGEOT 308 1.2 PureTech Active Pack EAT8

6 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata (8 fokozatú tiptronic) sebességváltó,…

  •  2021
  •  1199 cm3
  •  Benzin
  •  2 km
  •  Automata
8 470 000 Ft (kedvezmény: 8%)

PEUGEOT 308 1.2 PureTech Active Pack EAT8

6 hangszóró, ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata (8 fokozatú tiptronic) sebességváltó,…

  •  2021
  •  1199 cm3
  •  Benzin
  •  2 km
  •  Automata
8 470 000 Ft (kedvezmény: 8%)

Peugeotvadász

Nem találja álmai Peugeot 308 SW modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Peugeot 308 SW kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00
Szombat: 08.30 - 12.30

 

*A jelen finanszírozási ajánlat a Retail Prod Zrt. Peugeot Finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely 500.000,- Ft - 4.800.000,- Ft közötti Finanszírozott összeg esetén érvényes, az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. THM: 2,5% - 9,09%. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A Peugeot Finanszírozás az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. A kép illusztráció. A jelen akció visszavonásig érvényes és más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a Peugeot Finanszírozás fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

** A +3 év ingyen kiterjesztett szerződéses jótállás a 2 éves szerződéses jótálláson túl érvényes, a szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmazó kiterjesztett jótállás, amely az autó átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyik határértéket előbb éri el az autó) érvényes. A szerződéses és a kiterjesztett szerződéses jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizkönyvben és a Kiterjesztett Garancia Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. Az ajánlat visszavonásig érvényes, a Peugeot Hungária Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

A Peugeot 308 SW kombinált átlagfogyasztása: 3,8-5,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 98-125 g/km.