• Peugeot Boxer Combi

Peugeot Boxer Combi

Peugeot Boxer Combi külső design

A személyszállító

Az új Peugeot Boxer Combi magas színtű kényelmet nyújt minden utasának: tágas utastér, kiegészítő fűtés és dupla automata klíma*, utasoldali légzsák, számos rakodóhely a kisebb csomagoknak és nagy csomagtér a nagyobb bőröndöknek. Az új Peugeot Boxert úgy alkották meg, hogy miden igénynek megfeleljen.

Peugeot Boxer Combi belső design

Lehajtható üléspad

A Combi Access változat hátsó ülései lehajthatók és kivehetők. Az ülések magasságban állítható 3 pontos biztonsági övekkel vannak ellátva. A 2. és 3. szélső ülései Isofix rögzítési pontokkal vannak ellátva. *opció

Peugeot Boxer Combi technika

Technológia

Az új Peugeot Boxer fejlesztésekor külön figyeltek a tartósság növelésére és a zajcsökkentés fokozására: megerősített kocsiszekrény; újratervezett széljárat a szélvédő - motorháztető között; új tolóajtó mozgató szerkezet, erősebb fékek és áttervezett lengéscsillapító-tartók.

Peugeot Boxer Combi tartozék kínálat

Teljesítmény és extrák

Az intenzív igénybevétel megkívánta megbízhatóság és tartósság érdekében az új Boxerrel több mint négymillió kilométert tettünk meg a legextrémebb körülmények között, teljes- és részterheléssel, illetve üresen, a legkülönfélébb útviszonyok között.

Peugeotvadász

Nem találja álmai Peugeot Boxer Combi modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Peugeot Boxer Combi kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:30-12:30
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-18:00