• Peugeot Expert Combi

Peugeot Expert Combi

Peugeot Expert Combi külső design

Minden téren megállja a helyét

Az új PEUGEOT Expert Combi háromféle hosszal rendelhetői : 4,60 m, 4,95 m és 5,30 m változatban. A PEUGEOT Expert Combi számos belső üléselrendezést kínál. Az autó fedélzetén akár 9 személy is utazhat. A parkolóházakba, mélygarázsokba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-ti.

Peugeot Expert Combi belső design

Még nagyobb rugalmasság

Mi sem könnyebb, mint kényelmesen elhelyezkedni az új PEUGEOT Expert Combi 3. üléssorában. A második sor szélső ülésén található kar meghúzásával egyszerűen kimozdítható az ülés, az így keletkezett tágas helyen az utasok könnyedén elérik a harmadik sor üléseit.

Peugeot Expert Combi technika

Kényelem és biztonság

Az új PEUGEOT Expert Combi vezetőnek és utasainak egyaránt kényelmes és biztonságos utazást garantál. A legmodernebb motorizációk és kényelmi berendezések remek vezetési élményt garantálnak.

Peugeot Expert Combi tartozék kínálat

Új moduláris padlólemez

Az új PEUGEOT Expert Combi új EMP2 alváza remek úttartást és magas szintű kényelmet nyújt vezetőnek és utasainak egyaránt. Az PEUGEOT Expert Combi 95 és 115 lóerős, gazdaságos és környezetkímélő BlueHDi erőforrásokkal rendelhető. A 115 lóerős változatot 6 sebességes váltóval látták el.

Peugeotvadász

Nem találja álmai Peugeot Expert Combi modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Peugeot Expert Combi kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:30-12:30
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-18:00