Tisztelt Ügyfeleink! Rendkívüli működési rendünkről ide kattintva tájékozódhatnak! »
  • Peugeot iOn

Peugeot iOn

Peugeot iOn külső design

Külső megjelenés

Rendkívüli kompaktságának (3,38 m hosszú és 1,47 m széles), elektromos szervokormányának és a kicsi fordulókörnek köszönhetően az iOn könnyen tartja a városi közlekedés ritmusát. Egyedisége és elevensége erős jelenlétet és elismerést élvez a közlekedésben.

Peugeot iOn belső design

Belső tér

A praktikus városi kisautó fogalmához hűen a Peugeot iOn gazdag alapfelszereltséget kínál valamennyi változatban: fedélzeti komputer, távvezérlős központi zár, elektromos első és hátsó ablakemelő, automatikus fényszórókapcsoló, két behúzható pohártartó, 12 V-os csatlakozó.

Peugeot iOn technika

Technológia

A Peugeot iON környezetvédelmi hatékonysága példátlan: zéró károsanyag-kibocsátás és zéró CO2-emisszió. Az autó megkapta a Környezetbarát Autó Nagydíj 2010 címet. A MAAF Assurences által szervezett versenyen a környezetvédelmi szempontból kiemelkedő autók kapnak jutalmat.

Peugeot iOn tartozék kínálat

Teljesítmény és extrák

Az iON lítiumion akkumulátor feltölthető akár részlegesen is. Az iOn rendkívül egyszerűen, 6 óra alatt újra lehet tölteni egy 220 voltos konnektorról. Gyorsfeltöltésre is lehetőség van, nagyfeszültségű töltőkészülékről, mely által 15 perc alatt 50 %-os, fél óra alatt 80 %-os töltöttséget lehet elérni.

Peugeotvadász

Nem találja álmai Peugeot iOn modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Peugeot iOn kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08.00 - 18.00
Szombat: 08.30 - 12.30