• Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee külső design

Külső megjelenés

A Peugeot Partner Tepee-ben minden utas könnyen elhelyezkedhet: a kétoldali tolóajtók miatt könnyű a beszállás. A nagy nyílási szöggel ellátott hátsó ajtó kiváló hozzáférést ad a csomagtartóhoz. Külön nyitható hátsó szélvédő is rendelhető hozzá, amely szűk parkolásnál nyújt segítséget.

Peugeot Partner Tepee belső design

Belső tér

Az ötüléses Partner Tepee 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető hátsó üléspaddal vagy három különálló, ledönthető és kivehető hátsó ülésseli rendelhető. A hétüléses változat i igazán nagyvonalú és kényelmes. Hátul öt üléshely alakítható ki, így sokgyerekes családok és baráti társaságok is kényelmesen utazhatnak az autóban. A második sorban hárman, a harmadikban pedig ketten foglalhatnak helyet, és mindannyian élvezhetik az önálló ülés nagyfokú kényelmét.

Peugeot Partner Tepee technika

Technológia

A Partner Tepee fedélzetén számos vezetéstámogató technológia áll rendelkezésre: tolatássegítő rendszer, automatikus ablaktörlő és fényszórói. A visszapillantó tükrök elektromosan behajthatók, a vezető manuális parancsára, vagy a távirányító kulccsal automatikusan.

Peugeot Partner Tepee tartozék kínálat

Teljesítmény és extrák

A Grip Control technológia optimális tapadást biztosít, a kipörgésgátló rendszernek köszönhetően, mely minden típusú úthoz alkalmazkodik, legyen az hó, sár vagy homok. A vezető egy gomb segítségével választhat ötféle vezetési mód közül, bármilyen helyzetben megőrizheti nyugalmát.

Peugeotvadász

Nem találja álmai Peugeot Tepee modelljét? Iratkozzon fel Peugeotvadászra!

Amint egy új Peugeot Tepee kerül rendszerünkbe, azonnal értesítjük Önt itt megadott email címén.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Peugeot Hovány Kecskemét

Kecskemét, Szent László Krt . 68.
Tel.: +36 76/502-990

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:30-12:30
Szerviz: Hétfő-Péntek 08:00-18:00